Wat klanten zeggen

“Marjan helped me to walk thru my internal barriers, taught me to break challenge into manageable steps. She helps you to find YOUR answers by asking the right questions. Only a very professional and experienced person is able to do so in such a dedicated and accessible way.”
Herminia Roman, Industry Manager Eastman Chemical company
Lees meer >

Quotes
 • The talent is in the choices.
  Robert de Niro (1943)

 • Everyone has talent at twenty-five.
  The challenge is to have it at fifty.
  Edgar Degas (1834 - 1917)

 • Talent creates its own opportunities.
  Eric Hoffer (1902 - 1983)

 • I takes a lot of courage to show your dreams to someone else.
  Erma Bombeck (1927-1996)

 • To be yourself
  in a world that is constantly trying
  to make you something else
  is the greatest accomplishment.
  R.W. Emerson (1803 - 1882)

Loopbaan Counseling & Talent Ontwikkelplan

Een loopbaan counseling traject is vanzelfsprekend maatwerk omdat iedereen een unieke talenten set meebrengt, aan andere zaken in leven en werk hecht, en op een eigen manier tot keuzes komt. In zo'n traject zitten een aantal vaste onderdelen (intake, tests etc.), maar jouw specifieke vragen en doelen zijn uitgangspunt en jij houdt de regie.
De inzichten die je krijgt, zijn op zich waardevol, maar zonder actieplan lopen ze het risico ‘te sterven in schoonheid'. Daarom zorgt AaT dat je aan het eind van je loopbaan (her)oriëntatie een onderbouwd en gedegen plan van aanpak hebt: je persoonlijke Talent Ontwikkelplan. 

Hiervoor zet AaT, naast Discover analyses andere coaching middelen en methoden in die hun waarde bewezen hebben: w.o. loopbaanwaarden en -ankers, GROW model (goal, reality, options, will), Appreciative Inquiry, RET en mind mapping. Als er een recent assessment rapport beschikbaar is, waar (nog) geen adequaat vervolg aan is gegeven, kan AaT eventueel op basis van dat rapport een loopbaan counseling traject aansluiten. 

Wat levert het op voor jou?

 • je hebt inzicht in je drijfveren, talenten en competenties en bent je beter bewust van je eigen uniciteit
 • je hebt je ontwikkel- en loopbaanwensen onderzocht en kunt richting bepalen
 • je hebt handvatten hoe je jezelf en je talenten meer zichtbaar kunt maken in je organisatie
 • je hebt een Talent Ontwikkelplan om te bespreken met je leidinggevende en kunt daarmee aan de slag.

Heb je vragen of wil je meer weten?

Neem contact met mij op!

Wat levert het op voor werkgevers?

In de huidige onrustige tijd worden organisaties en bedrijven vaak als complex ervaren en vragen werknemers op alle niveaus zich af of het werk dat zij doen nog voldoening en passende perspectieven biedt. Twijfel over de invulling en zingeving van hun werk, gaat op den duur ten koste van de motivatie. Goede loopbaanbegeleiding stelt werknemers in staat hun gedachten te ordenen en helderheid te scheppen in het maken van keuzes. Wanneer zij meer uit zichzelf kunnen halen, zullen zij extra gemotiveerd zijn om ook in lastige omstandigheden hun werk met inzet en plezier te doen.

Leidinggevende/werkgever hebben hiermee een middel in handen dat inzicht geeft in de talenten en de motivaties van hun medewerker(s), verwachtingen ‘managet', hen veel tijd bespaart en richting geeft voor ontwikkelinvesteringen. Het professioneel laten begeleiden van talenten is een signaal dat leidinggevenden hen voor de organisatie willen behouden.

Loopbaanbegeleiding is een ‘proces' en maatwerk. All about Talent gelooft niet in ‘quick fixes', maar is betrokken en zorgvuldig, gericht op duurzame verbetering en oplossingen. Doorlooptijd van deze trajecten worden in overleg met de cliënt bepaald; de gesprekken vinden gemiddeld om de 2 tot 3 weken plaats. 

Heeft u vragen of wilt u meer weten?

Aarzel niet om contact op te nemen!

Rapportage

Marjan Schneider werkt volgens de Noloc gedragscode.

Als de cliënt is doorverwezen door zijn/haar werkgever zal AaT rapporteren over de voortgang van het traject en niet over persoonlijke of inhoudelijke details.