Marjan Schneider

Marjan is lid van de NOBCO/EMCC (Nederlandse Orde van Beroepscoaches/European Mentoring & Coaching Council) en staat geregistreerd in het beroepsregister van NOLOC (Nederlandse Orde van Loopbaandviseurs, Outplacement consultants  en Carrière coaches) en werkt volgens de Internatonale Ethische Code van NOBCO/EMCC en de NOLOC gedragscode.

 Nolocregisterloopbaanpro2021small

All about Marjan Schneider

Adviseurs hebben een eigen stijl. U zult de aanpak en stijl van Marjan Schneider, initiatiefnemer van All about Talent, als volgt ervaren: 

Gericht op structurele zaken, niet op incidenten. Niet ‘quick en dirty', wel praktisch en resultaatgericht.

Zorgvuldig, vasthoudend en doortastend.  De service-lat ligt hoog. Niet alleen het resultaat telt, ook de reis ernaar toe. Niet zomaar "u vraagt, wij draaien", maar een passend advies dat ‘the bigger picture' dient.

Betrokken.  Geeft oplossingen vanuit de overtuiging dat talentvolle mensen alleen optimaal kunnen presteren in een omgeving die vertrouwen, waardering en persoonlijke aandacht geeft.

Positief en realistisch. Uitgangspunt is dat de meeste mensen in principe goed willen presteren. Behandel mensen naar hun mogelijkheden, in hun eigen belang en dat van hun werkgever. "Probeer niet om de eekhoorn te laten vliegen, maar creëer een omgeving om ‘m optimaal te laten klimmen".

Lees meer over Marjan >>
Lees wat Klanten zeggen over Marjan >>

Als u het gevoel heeft dat samenwerken met Marjan Schneider bij u past..

Aarzel dan niet om contact op te nemen!